Sally part, 3.

För att se de andra delarna se HÄR & HÄR.
 
 
 
 
 

Mormorsrutor.

För några veckor sen så fick jag för mig att jag ville lära mig att virka mormorsrutor. Skrev ut en beskrivning steg-för-steg som jag tycket var pedagogisk & voila, nu kan jag detta mönster utantill & virktiden har halverats från 30min till 12 minuter ;)
 
Började virka i ett "fulgarn". Det tvinnade upp sig stup i kvarten, det enda positiva aär att färgerna var fina ihop. I Måndags var jag & köpte nytt "fingarn" från Tilda som jag har mål om att det ska bli en bebisfilt. Så nu är det bara att virka på.
 
 
 

M U S T A G E

När jag beställer hem nytt material så köper jag ALLTID något litet jag tycker är fint eller lite udda. Denna gång blev det några mustager ;)
 
 
 

Macramé armband.

Dessa 2 armband var en beställning från en mamma till sin dotter & hennes pojkvän. Tydligen blev hon väldigt nöjd för hon har lagt en till beställning med 2 armband :)
 
Macramé i valfri färg (beroende vad som finns i sortiment) + bokstav, 30:-

Maila: victoria-johansson@live.se om du vill beställa.
 
 
 

Tyger i regnbågens färger.

För några månader sen fick jag tillbaka lusten att börja sy igen. I Maj var jag på syträff i Årjäng som min kompis mamma anordnat. Så himla trevligt det var & vad jag fått ideér sen dess. Att vi har 2 tygaffärer hyffsat nära gör ju inte saken bättre ;)
 
Här är några tyger jag köpt sen dess & 4 planerade projekt är inplanerade varav ett är ett beställningsjobb. Sen ska det införskaffas en ny symaskin & bara det är ju en enorm djungel.
 
 

Sally part, 2.

För att se första delen så HÄR.
 
 
 
 
 
 

V Ä N S K A P

Finns det något finare än vänskap?
Varför inte ge sin bästa vän ett armband som hen kan visa upp.
 
Finns olika färger på remmarna, men det kan variera vad som finns på lager. Ringarna kan fås i personlig text om man ej vill ha vänskap.
 
PRIS: 60:-
Maila: victoria-johansson@live.se
 
 

Sally part, 1.

Höstfotografering på lilla Sally.
Detta var en gratisfotografering då jag ville öva på att fotografera djur.
 
Söker fortfarande djur att fotografera så äegr du ett djur du vill ah fotograferat hör gärna av dig via en kommentar eller via mail:
victoria-johansson@live.se så planerar vi in något. 
 
 
 
 
 
 
 

Välkomna!

Hej och välkomna till min pysselblogg. Här delar jag med mig om fotograferingar jag gjort, smycken jag tillverkat, virkning & andra projekt jag håller på eller blivit klar med.
 
I första hand gör jag detta för att det är roligt, men jag tar även emot beställningar på smycken & vissa virkade saker. Gör enklare fotouppdrag & ibland söker jag folk att fotografera gratis.
 
Jag finns i Finspångsområdet, men vill du ex fotograferas utanför så går det bra mot betalning av resa.
Hoppas just du stannar kvar på bloggen, lägg gärna till mig på bloglovin & lämna en kommentar :)
 
 
 
Follow on Bloglovin

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0