Halloween

Jag önskar er alla en trevlig Halloween :)
 
 

Syfestivalen 2013

Igår var jag med svägerskan & hennes kompis Jessica till syfestivalen i Älvsjö. Så himla skoj det var & detta var vad jag fick med mig hem. Har även hittat fler ställen att beställa fina & roliga tyger på :)
 
Var du på syfestivalen?
 
 
 

Värdefull <3

Ni som kikar in här på bloggen får en förhandskik innan jag visar detta armband på fb-sidan. Denna beställning är en present & jag hoppas verkligen att personen kommer bli nöjd med det för det är jag :)
 
 
 
 
 
 

Phineas and Ferb.

Min lillebror Arvid fick denna teckning av mig för ett atg sen då jag visste att han gillade Phineas and Ferb. Har alltid tyckt om att teckna men på senare tid har det avtagit tyvärr.
 
 
 

Presentförpackningar.

Saknar du något att lägga presenten i?
Då kan jag erbjuda dessa 3 olika varianter till dig.

1. Svart fyrkantig ask med prickar för 30:-
2. En rosa rund ask med rosett för 20:-
3. Organzapåsar med band 5:-
Påsarna går att få i ljusgrön, ljusblå,ljusrosa, vit, svart & guldgul.

Har endast vita organzapåsar på lager så gör beställningar allt eftersom på andra färger/askar. Undantag om jag precis gjort en order.
 
 
 
 

Mormorsrutefilt

När jag inte har någon att prata med på mina raster på jobbet så virkar jag på min bebisfilt i mormorsrutor. Är otroligt nöjd med tanke på att jag i början satt med beskrivning för varje maska jag virkade.
 
Vad tycker ni?
 
 

Tick Tack.....

 

Fickur

Denna briljant knåpade jag ihop i Fredagskväll. Blev supernöjd & den kommer att få hänga med ett bra tag framöver.
 
 

Hope - rosa & grönt.

Ett av mina favoritarmband jag gjort i år måste vara detta armband i rosa & ljusblå pärlor med stjärnor & "Hope" berlock. 
 
Vad tycker ni om det?
 
 
 

Vimplar med prickar & ugglor.

 Jag gillar verkligen att sy vimplar, att exprementera med mönster, färger etc. Denna gav jag till min lillasyster på 4år & det visade sig att hon gillar ugglor som sin syster. När hon fick den tog det inte många sekunder innan hon försvann med den upp på rummet :)
 
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0