Lila & grönt med stjärnor.

Igår kväll hade jag pysselsug i fingrarna. Jag testade på en ny teknik för mig & ett av armbanden blev detta.
Gillar det skarpt så detta ska jag behålla. 
 
Vad tycker du om armbandet?
 
 
 

Vimplar i grått, vitt, blått & beige.

I helgen levererade jag min första beställning på vimplar. Den blev uppskattad av köparen & det gör mig glad att göra någon nöjd :)
Marianne valde färgerna vitt, grått, blått & beige.
 
PRIS: 250:- om jag ska köpa tyger. 150:- om du har eget tyg. + frakt.
         Maila mig på: victoria-johansson@live.se
 
 
 
 

260913 - Thursday.

På dagens promenad hamnade jag visst på min lokala hobbybod. Och där fick jag syn på dessa gigantiska stickor & garnnystat. Rolig dekoration :)
 
 

Turkost armband med korsberlock.

När jag gjorde detta armband 2011 så blev det rätt populärt, ett av dem jag sålde mest. Det var även där någon gång jag blev duktigare på att pärla & designa smycken :)
 
 

Höstkrans.

Att göra egna kransar & hänga upp på ytterdörren är något jag tycker är riktigt fint. Har ännu inte gjort någon till huset, men ska börja spåna ideér till en julkrans. Gäller att vara ute i god tid ;)
 
Vad tycker ni om dörrkransar?
 
 
 
 

Vimplel nr 3.

Idag blev jag klar med Mariannes beställning som är en vimpellänga. Hoppas att hon kommer bli nöjd med den, för jag är väldigt nöjd. Övning ger färdighet & denna blev den finaste om jag synar mina sömmar :)
 
Bättre bilder kommer att komma när jag får tillbaka min kamera. Vad tycker ni?
 
 

Prickigt.

I Lördags så levererade jag min första doppresent som var ett halsband med en skyddsängel. Levererat i en prickig ask. Kände mig så glad & upprymd då dop är något speciellt <3
 
 
 
 
 

Vem driver Victorias Kvarter?

Ja vem är det som driver Victorias Kvarter? Vissa känner mig, några är bekanta & andra har ingen aning om vem jag är.
 
Namnet var Victoria, jag är 26 år fyllda, förlovad, kattägare till 2 birmapojkar & storasyster. Är en Värmlandstös men flyttade till Östergötland för kärlekens skull. Här bor jag & M i huset vi köpte Feb-13. Är jag inte på jobbet så är jag hemma. Antingen hittar ni mig i trädgården med kameran i högsta hugg, instängd i pysselrummet med olika projekt eller sittandes i soffan med en kopp kaffe/thé & en bok i handen eller med tankarna virvlandes runt mig.
 
Varför gillar jag att vara kreativ?
Den här frågan har jag funderat både länge & väl på & svaret kan inte annat än bli väldigt personlig. Jag är inte personen som omgärdas av vänner eller familj. Så fyller min "ensamhet" med att skapa fina minnen med fotografier som senare får en plats i album jag kan titta tillbaka på. Smyckestillverkning, virkning & sömnad fyller också ut min vardag & jag hoppas att vissa delar av min kreativitet kan glädja andra.
 
Jag har inte som mål att tjäna stora pengar på det jag gör. Men för att gå runt med material jag gör av med & tiden jag lägger ner på arbetet så försöker jag sätta en rimlig summa på mina alster.
 
Vem är du som följer mitt skapande?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0