Kärlekstags #2

Första beställningen för i år & det blev ett par kärlekstags :)
 
 

OPIE SHIRA & SAMMY

 

O P I E

 Opie tog mig med storm, han är otroligt vacker & jag ville bara ta med mig honom hem. Sicken tur att vi även planerat in en vår/sommar fotografering  med Opie, Sammy & Shira.
 
 
 
 
 
 

S A M M Y

Det är en fröjd att fotografera hundar som levererar.
 
 

Shira.

I Onsdags så var jag iväg & fotograferade 3 fina hundar. En av dem var lilla Shira.
 
 

Elmo.

 
 
 
Behöver jag ens skriva att lilla Elmo är bedårande?
 
 
 

Hunden Marit.

2 av mina favoriter från fotograferingen i Måndags. 
 
 
 

Trä & Textil

 
Blev en tur till TRä & Textil efter att jag slutat jobbet. Virkar en halsduk & garnet var slut så betsällt hem nya nystan + att jag köpt några rosa i samma garn då min 3-åriga syster ville ha en likadan ;)
 

Det rullar på.

F.r.o.m imorgon & 2 v framåt har jag 7 fotograferingar inbokade & det verkar trilla in fler :) Har minst lika många intresserade som vill ah när det blivit vår/sommar & det är roligt att många fastnade för min "annons". Jag fotograferar inte i för att tjäna pengar utan för att utvecklas med det jag tycker om & kanske lära känna lite nytt folk.
 
 
 

Så får det bli.

Kommer ni ihåg att jag bad om er hjälp HÄR? Nu har jag bestämt mig & trots att jag vill ha Hemnes så väljer jag Billy´s kombination & köper till 2st dörrar till dem. Och när jag ändå är igång med förändring så har jag spanat in nya lådor, griffelfärg, rosa pärmar & annat smått & gott.  

Mitt mål 2014 är att bli mer kreativ inom sömnad, foto, smyckestillverkning & scrapbooking. Så bra förvaring & organiserat är A & O för att lyckas.
 

"Family * Rock´n Roll * Laugh"

Fick en förfrågan på facebook om att göra ett personligt smycke som skulle passa in på hennes familj på mamma, styvdotter & sambo. Svårt men resultatet blev både jag & beställaren nöjda över.
Armband & halsband med texten "Family * Rock´n Roll * Laugh"
 
 
 
 

Kärlekstags

Min svägerska beställde dessa tags med hennes & sambo initsialer på med deras datum på baksidan. Blev otroligt glad när båda hade på sig dessa när vi sågs under julen <3
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0