Mors dag!

Den 25/5 är det Mors dag och varför inte ge din mamma ett stansat MAMMA halsband?

Just nu 50:- ord. 70:- 
Gäller ENDAST mamma stansning.
Kedja ingår och allt är nickelfritt.

För säker leverans sker beställning och betalning senast Tisdag 20/5.
Finns 13 tags i lager.
 
Maila: victoria-johansson@live.se
 
 

Sweet candy

Detta tyg köpte jag förra året men dessvärre har det bara blivit liggandes. Tanken var att klä om kökssoffan men när vi började prata om att renovera rummet där kökssoffan står blev jag osäker. Nu när vi bestämt hur det ska se ut blir jag mer säker på att det kommer passa i rummet. Men jag vet inte om jag vill klä soffan i det, kanske blir att sy kökshanddukar/dukar, soffkudde eller göra något annat skojsigt av det.
 
 

Kissekatter

I Februari var jag i Grytgöl hos en familj & tog kort på deras 3 bedårande katter. Det är något visst att fota dessa djur, de är svårare än ex hundar som man kan styra lite.
Men några bilder fick jag allt till :)
 
 
 
 
 
 

Trådhållare #2.

Måste bara visa er denna fina trådhållare för band & snören. Fler trådrullar ska införskaffas. Jag hoppas att jag snart kommer kunna visa upp lite alster, men just nu hinns tiden inte till för allt man ska & vill göra. 
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0