Glittergarn

Var en sväng på Netto för några veckor sen & fick tag på ett glittergarn. Tyckte det var himla fint men det fanns bara ett utav det så hade beslutångest om jag skulle köpa det eller inte. Köpte det iallafall & så var jag in förra veckan igen för att se efter något annat & vad får jag syn på. Ja ETT nystan till - köpte det & nu funderar jag på vad jag ska göra med detta vackra garn.
 
 
 

Lite virkat

Ett projekt vid sidan om pläden är att virka ett gäng frukter, bakverk & annat sött till min lillasyster i julklapp. Samtidigt som jag får gör något jag tycker om & öva på att virka nya saker kan jag även göra någon glad :)
 
 
 
 

Virkade rutor

Ett stort virkprojekt jag har på gång är att virka en pläd. Innan var jag osäker på om det skulle bli en babyfilt eller en stor pläd. Men det lutar mot att bli en stod pläd så att jag har något att falla tillbaka på när jag inte har andra projekt på gång. 
Pläden kommer innehålla olika varianter på mormorsrutor. Enfärgade, flerfärgade, olika mönster men ungefär samma storlek på rutorna.
 
Ska bli spännande att se hur den blir när den blir klar.
 
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0