Hjärtan på tråd.

Detta halsband & armband beställde min bror till sin flickvän Andrea. De blev poppis hos andra så nu gör jag dessa på beställning. Nickelfria.
 

Armband: 40:-
Halsband: 50:-
Hela setet: 70:-
 
Frakt tillkommer. Intresserad? Maila mig på: victoria-johansson@live.se
 
 
 
 
 

När jag lärde mig virka.

Det var under nyår 2011 som jag lärde mig att virka. Jag hade med mig en bok till mamma där jag fick låna virknål & garn. Hon satt jämte mig & visade & sen fick jag ta över. Prinsessbakelsen & sköldpaddan var det första jag gjorde & då var jag allt bra nöjd. T.o.m lite skrytig, för jag trodde verkligen inte att jag skulle lära mig såpass snabbt.
Bakelser är det jag virkat mest, men har även lärt mig virka mormorsrutor. Dock har virkningen legat på is nu ett tag, men kommer ta upp det igen nu när hösten är på intåg.
 
Virkar du?
 
 
 
 
 
 

Ugglesmycken.

Jag älskar verkligen ugglor som så många andra, därför erbjuder jag dessa smycken till försäljning. Kedja kan variera beroende på vad min levrantör har hemma. Givetvis är allt nickelfritt.
 
PRISER:
Örhängen: 30:-
Armband: 40:-
Halsband: 50:-
Hela setet: 100:-
 
Vid frågor eller om du vill köpa maila mig på: victoria-johansson@live.se
 
 
 
 
 

Vimplar i rosa & grönt.

I helgen fick jag för mig att testa på att sy vimplar. Blev otroligt nöjd med resultatet om man tänker på att jag aldrig gjort det innan. Så efter syprojektet jag håller på med nu blir det att sy nya vimplar som min lillasyster ska få när jag besöker dem nästa gång :)
 
Kommer att börja sälja vimplar inom kort.
 
 
 
 
 

Dagens tygköp.

Dessa tyger fick följa med mig hem idag. Vissa vet jag vad jag ska göra med & några får ligga till sig i hyllan för vidare planering.
 
 
 

Hästfotografering.

Att fotografera djur är det absolut svåraste tycker jag, men samtidigt så himla roligt. Jag önskar att jag hade fler vänner som hade husdjur som ville ha dem fotograferade. 
 
Så har du ett husdjur du vill ha fotograferat i Östergötland så gör jag det för tillfället gratis. Som tack får du några bilder & du betalar min resekostnad.
 
 
 
 
 
 
 

Stansat namnarmband - Raski & Izor.

Även Erika la en beställning på stansade armband. Hon valde Raski & Izor som är hennes husdjur. Här är inte bokstäverna ifyllda med svart som Emmas är.
 
Vill du själv beställa ett maila mig på: victoria-johansson@live.se 
PRIS: 70:- + 12 i frakt.
 
 

Prickig brödkorg.

Eftersom Emma hjälpt mig med att göra headern till denna blogg så ska hon få denna brödkorg som tack för hjälpen. Hon har själv valt tyget.
 
Om det finns intresse för att beställa så tveka inte att maila mig på: victoria-johansson@live.se  
 
 

Stansat namnarmband - Emma & Björn.

Här är min första beställning på stansade namnarmband som Emma lagt till sig & sin sambo Björn. Blev själv väldigt nöjd över resultatet.
Vill du själv beställa ett maila mig på: victoria-johansson@live.se 
PRIS: 70:- + 12 i frakt.
 
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0