V Ä R D E F U L L

Jag blir så otroligt glad när ni väljer att beställa smycken av mig, speciellt när det är en gåva till en annan person.
Dessa halsband ska bli en julklapp till en liten kille & tjej.
 
Visst är de fina?
 
 

271113, Thursday.

Medans karl´n här i huset ser på fotboll sätter jag mig framför symaskinen & fortsätter på gårdagens projekt som är ett mjukisdjur ur boken Fleecedjur som jag köpte på syfestivalen. Får se hur långt jag hinner då jag inte har tillräckligt med stoppning. Kanske får jag be M att gå inom IKEA & köpa några kuddar åt mig ;)
 
 

Strass & kors

Strasskors med flätat band i vitt eller svart.
 
PRIS: 60:- + frakt. Maila victoria-johansson@live.se för att beställa.
 
 
 
 

Kom ihåg att leva

Så var ett stansat halsband påväg hem till min faster + några änglar.
Imorgon ska jag stansa ytterligare en beställning & resultatet kommer bli riktigt bra då jag fått hem lite andra tags.
 
 

Alla kan göra något, vi gör det med änglar.

 
 
 
Jag vet inte hur många av er som vet att jag skänker 10:- för varje såld skyddsängel jag gör till Cancerfonden. HÄR är ett inlägg om änglarna.
 
Varför gör jag detta?
Jag har alltid velat skänka pengar till någon välgörenhet med hjälp av mitt pysslande & min idé om skyddsänglar kom under hösten 2012. För lite mer än 1år sen fick jag reda på att en släkting var sjuk i cancer, det spred sig fort & på lucia samma år somnade hon in <3 När sjukdomen kommer så nära inpå så inser man hur skört livet är & hur många som drabbas.
Så samtidigt som jag får utöva mitt pysslande, du får något fint så hjälper VI till att stödja Cancerfonden i deras forskning.
 
Så på 1år & 1 månad har jag sålt 271st änglar & VI har skänkt 2710:-

Decoupage på ljus.

I helgen fick jag för mig att testa på decoupage fast på ljus. Tidigare har jag bara gjort på pappbokstäver som lilla Elin fick i doppresent av mig & M förra året.
Blev otroligt nöjd så nu blir det att leta fina servetter :)
 
 
 
 

Vingar.

Gör inte så mk örhängen ännu då jag inte har så mk inspiration till det än. Men dessa är min personliga favorit som jag använder. Har även ett matchande halsband där jag fick ideén att göra dessa örhängen.
 
 
 

Nitar.

 
 
 
 
 

Mormorsrutefilten

I veckan blev mormorsrutefilten färdig. Den är inte så ojämn i kanterna irl som det visar på bilden & jag blev väldigt nöjd för att vara den första filt jag virkat. Har nästintill enbart virkat den på mina korta fikapauser & någon enstaka gång hemma.
Nu är det bara en bebis som fattas så den kan börja användas :)
 
 

Virkväska.

När jag var på syfestivalen förra månaden så fick detta katttyg komma med hem. Planen var att det skulle bli en liten väska till mina virkprojekt jag håller på med. Så igår satte jag mig & skar ut tyg, nålade ihop & vips så var väskan klar. Innuti finns fack för virknål, måttband, varvräknare etc.
 
Vad tycker ni?
 
 
 

M U S S E - en Corgi.

Jag är mer en kattmänniska, men jag tycker det är himla roligt att fotografera hundar. Detta är min bror & hans flickväns hund Musse. 
Om det är någon i Finspångs området som har något djur ni vill ha fotograferat tveka inte att kontakta mig på victoria-johansson@live.se  För tillfället fotograferar jag djur gratis OBS resekostnader & extrabilder utöver de ni får gratis tillkommer.
 
 
 
 
 

Hemnes, Billy, vitt eller ek?

I takt med att min kreativitet växer i form av olika hobbys så behövs det nya förvaringsmöjligheter. Just nu har jag ett vackert ekskåp & en hylla som liknar Expedit från IKEA. Ekskåpet ska få stå kvar men funderar på att skruva ner den andra hyllsektionen & köpa mig någon form av bokhyllssektion. Funderingarna går kring Billy eller Hemnes.
Priset skiljer dock från 1085 - 3490:- Hemnes gillar jag ju väldigt mycket då vi har både skänk & sängbord i serien. Men "döytan" undertill som mest kommer samla damm & Billy som i princip kommer ge lika mycket yta gör att man funderar på om man ska tänka prismässigt & välja Billy + 2 st dörrar. Man sparar ju ändå några tusenlappar på det valet.
 
 
Men då är frågan vitt eller ek?

Hela rummet är i vitt, ena skrivbordet är vitt, det andra är i ek liksom skåpet & stolarna är svarta.
 
 
 

Ängel i ask.

Så var ännu en skyddsängel levererad till sin beställare. Det gör mig så glad att ni vill beställa dessa änglar av mig. Bara under Oktober månad kommer vi kunna skänka  runt 600:- till Cancerfonden tack vare att ni är med & beställer, delar inlägg på fb etc. TACK.
 
Vill du också beställa en ängel maila mig på: victoria-johansson@live.se
PRIS: 40:- varav 10:-/ängel skänks till Cancerfonden.
 
 

Där hemma.

I mitt pysselrum har jag 2st skrivbord, ett mindre där datorn & det mesta av pärlandet sker. Sen har jag ett större där symaskinen, skärmatta, mönster & andra saker jag håller på med ligger. Det kan se ut som att det är ett stort kaos men ärligt talat så har jag full koll på vart allt är.  
 
Hur ser era arbetsplatser ut hemma?
 
 
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0