Ullaredsfynd!

I Söndags så var jag & M till Ullared efter att ha spenderat en helg i fina Göteborg. Det "pyssliga" som kom med hem från Ullared, lantmännen & Panduro var detta. En sak ska ges bort men säger inte vad ifall personen kikar in något på bloggen ;)
 
 
 

Tack!

Jag vill tacka er alla som köpt smycken utav mig. I år har jag utvecklats på många olika plan & det kan jag tacka er för som köpt smycken & kommit med beröm & förslag. Jag hoppas på att nästa år blir lika bra som detta vad gällande mitt kreativa :)
 
 

Julklappsstansning :)

Hej & hå, förra veckan gjorde jag klart de sista beställningarna som skulle skickas iväg innan julen. Resultatet blev 8st änglar varav 2 var 1par örhängen, 4 stansade halsband (2tags & 2ringar) & ett stansat armband. Bättre bilder kommer :)
 
 

Virkade kakor.

 
 

2:a advent.

Här inne ekar det ganska tyst för tillfället. Men jag hoppas ni haft en lika trevlig 2:a advent som jag haft det :)
Jag hoppas att kunna få till något inlägg i veckan mellan allt som ska göras :)
 
 

S N O W F L A K E

Detta macraméarmband gjorde jag för något år sen. Men tycker detta passar att visa upp idag när det premiärsnöar här jag bor :)
 
 
 

Cissi -

Så var det dags att presentera Cissi, en otroligt fin vän som brukar ställa upp framför kameran. Henne kommer ni få se fler gånger här i bloggen & även på min fb-sida om ni gillar den :)
 
 
 
 
 

1:a advent.

Jag önskar er alla en trevlig första advent :)
 
 

Här delar jag mitt intresse kreativitet. Jag fotograferar, gör smycken & virkar. Ni får gärna lägga en beställning eller lämna en kommentar :) Jag finns även på facebook. Maila mig: victoria-johansson@live.se

RSS 2.0